Ock

İçimizden biri projesi kapsamında okulumuzda Görme Engelliler, Bilişim, Yazılım ve Teknoloji  Konulu Söyleşi düzenlendi. Program konuğumuz Arçelik Global’da görev yapan Bilişim Uzmanı Sarper Arıkan’dı.

Emekli olan Öğretmenimiz Ahmet BAL' a Milli Eğitim Bakanlığındaki başarılı çalışmalarından dolayı Kahramanmaraş Valiliği tarafından Hizmet Şeref Belgesi verilmiştir.

Emekli olan Müdürümüz Faruk AKSU' ya Milli Eğitim Bakanlığındaki başarılı çalışmalarından dolayı Kahramanmaraş Valiliği tarafından Hizmet Şeref Belgesi verilmiştir.

İçimizden biri projesi kapsamında okulumuzda Bir Psikologun Yaşamında Kesitler Konulu Söyleşi düzenlendi. Program konuğumuz Psikolog Sayın Ayça Balcı Güngör’dü.

İçimizden biri projesi kapsamında okulumuzda Görme Engelli Bir Psikolog Olmak konulu söyleşi düzenlendi. Program konuğumuz Psikolog Sayın Elif Ünver Çırpan’dı.Bilindiği üzere Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan İçimizden Biri projesi okulumuzca yürütülmektedir. Bu kapsamında 30 Kasım 2023 Perşembe günü öğrencilerimize ve velilerimize yönelik çevrim içi seminer düzenlendi.

Kahramanmaraş Milletvekili Vahit KİRİŞÇİ'nin eşi Hanife KİRİŞÇİ ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin GÜNGÖR'ün eşi Leyla GÜNGÖR öğretmenler gününde okul öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi ziyarette bulundular.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ve okulumuzca yürütülmekte olan İçimizden Biri projesi kapsamında 23 Kasım 2023 Perşembe günü okul idaremize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize yönelik çevrim içi seminer düzenlendi.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ve okulumuzca yürütülmekte olan İçimizden Biri projesi kapsamında 20 Kasım 2023 Pazartesi günü öğrencilerimize yönelik seminer düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda kutlandı.

Seminer konumuz Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi astronomlarından Ömer Ayyıldız’ dı.

Programın moderasyonunu fen bilimleri öğretmenimiz Mehmet Gazi Aslan yürüttü.

Astronom Ayyıldız, Güneş sisteminden ve gezegenlerden bahsederken oyun yöntemi ile öğrencilerin bu süreçte etkileşimini sağladı. Öğrenciler oyun tadında eğlenerek öğrendiler.

İçimizden biri projesi kapsamında öğrencilerimize akademik başarı ve yaşam başarılarını anlatmak üzere görme engelli avukat, sporcu, antrenör ve  bilgisayar öğretmeni Sinan Saltık konuk oldu.

Programı okulumuz fen bilimleri öğretmeni Mehmet Gazi Aslan modere etti. Açılış konuşmalarını yapmak üzere okul müdürü Sinan Coşkun'a söz verdi. Okul müdürü program konuğu Sinan Saltık’ı, öğrenci ve velileri selamlayarak  sözü Sinan Saltık'a bıraktı.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla kitap fuarına gidildi.

ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ...

Liselere giriş sınavlarına (LGS) hazırlanan öğrencilerimiz il genelinde yapılan ortak sınavlar sonrası öğrencilerimizin başarı ve motivasyonlarının artması ve sürdürülebilirliği açısından düzenlenen çalışmalara, seminerlere ek olarak bu kez bisiklet yoluna gidildi.Velilerimizin de katıldığı bu etkinlikte öğrencilerimiz ile birlikte bisiklet sürüldü.

Etkinliği düzenleyen fen bilimleri öğretmenimiz Mehmet Gazi Aslan Öğrenci ve veliler açısından güzel bir etkinlik olduğunu, öğrencilerden  ve velilerden olumlu geri bildirimler aldığını söyledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuzda coşkuyla kutlandı.