KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Ertuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu

Okulumuz 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılına hazır bir şekilde başladı.

Tem

9 yıldır okulumuzda görev yapan Müdür Yardımcımız Yusuf DAŞ'a yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Haz

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Spor Aşkı Engel Tanımaz Projesi" kapsamında Milli Eğitim ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının katkılarıyla, ilimizde özel eğitim okullarına yönelik spor malzemesi dağıtımı töreni yapıldı.

May

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ilimizde düzenlenen Engelliler Haftası kutlama programına katıldı.

May

Okulumuzda öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla Engelliler Haftası kutlandı.

May

Okulumuzda Düzenlenen 3.Geleneksel Klavyeden Hızlı Yazı Yazma Yarışması Kazananları Madalyalarını Aldı.

Yarışma Sonucunda 1.Dönem BİRİNCİSİ ELYASA CEYHAN(6.sınıf) İKİNCİSİ SEMANUR FİRDEVSOĞLU(5.sınıf)

Yarışma Sonucunda 2.Dönem BİRİNCİSİ MUHAMMET TAHA GÖK(6.sınıf) İKİNCİSİ ABDULLAH FURKAN GÜL(6.sınıf)

Nis

Okulumuzda Öğrenci ve Öğretmenlerimizin katılımıyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Nis

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk COŞKUN'un eşi Sevilay COŞKUN Hanımefendi, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf KAHRAMAN, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver GÖKŞEN okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerle bir ara gelip onların 23 Nisanını tebrik etmiştir.Sonrasında okulumuzu gezerek Okul Müdürümüz Faruk AKSU'dan okulumuzla ilgili bilgiler almışlardır.

18 Mart Çanakkale Şehitlerimiz Anıldı

12 Mart İstiklal Marşının kabulü okulumuzda kutlandı.

Okulumuzda Deprem tatbikatı yapıldı.

Ara

Kahramanmaraş Eğitimde Görme Engelliler Derneği İl Temsilciliği ve Kahramanmaraş AFAD İl Müdürlüğü işbirliği ile okulumuzda öğrenci ve kurum personellerine yönelik afet eğitimi gerçekleştrildi.

Ara

Okulumuzda engelliler günü programı yapıldı.Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürü ve Müdür Yardımcısı ve Gençlik Spor İl Müdürü ve gönüllüler okulumuzu ziyaret etti.

Ara

Meb müfettişleri rehberlik çalışmaları kapsamında okulumuzu ziyarette bulundu.

Ara

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda kutlandı.