Meb müfettişleri rehberlik çalışmaları kapsamında okulumuzu ziyarette bulundu.

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda kutlandı.

ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ...

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 98.yılı kutlandı.

Eyl

2016 Rio Paralimpik Olimpiyatlarında göndere çekilen bayrağımız 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyatlarında yere inmedi.2016'da Olimpiyat Şampiyonu olan öğretmenimiz Ali TEKÇE'nin ardından okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Gültekin KARASU ve mezun öğrencimiz Fatmagül GÜLER bu başarıyı tekrarlayarak 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyatlarında şampiyon olarak göğsümüzü kabarttılar.Bu başarılarından dolayı Okul Müdürümüz Faruk AKSU tarafından tebrik edilerek ödülleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Zekeriya Kahveci Okulumuzu Ziyaret Etti

Eyl

Okulumuzda ilköğretim haftası kutlandı.

Eyl

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı başladı.

Eyl

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı senebaşı öğretmenler kurulu toplantımız öğremenlerimizin katılımıyla yapıldı.

Şbt

Okulumuzda 5,6,7 ve 8.Sınıflar olmak üzere iki kategoride düzenlenen "Klavyeden Hızlı Yazı Yazma Yarışması" birincileri ödüllerini aldı.

5,6 ve 7.Sınıflar Birincisi BURAK ÇINARLIDERE

8.Sınıflar BERKCAN KABAARDIÇ