Ekm

Öğrencilerimize eğitimde fırsatlar, akran ilişkileri ve bağımsız hareket konulu seminer düzenlendi.

Okulumuz 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik eğitimdefırsatlar, akran ilişkileri ve bağımsız hareket becerileri konusunda bir seminer düzenlendi. Seminer konuğumuz: İzmir'de psikolojikdanışman ve Eğitimde Görme Engelliler Derneği yönetim kurulu üyesi Şeyma BÜYÜKURVAY ŞATAY oldu.

Eğitimde fırsatlara değindikten sonra bağımsız hareketin önemi vurgulandı. Lisede akran ilişkileri ve nasıl olması gerektiği üzerine önemli hususlar belirtildi.

Program öğrencilerin soru cevaplarıyla sonlandırıldı.

Ekm

Okulumuzda veli toplantısı yapıldı.

Eyl

Mezun öğrencilerimiz liselere hazırlık kapsamında, ortaokul, ortaöğretim ve üniversite hazırlık sürecinde deneyimlerini paylaştı.

Bağımsız hareket ve ders çalışmanın önemi; ders çalışma teknikleri; destek eğitim odası; öğretmen, aile ve akran ilişkileri üzerinde duruldu.

Okul müdürü Sinan Coşkun, fen bilimleri öğretmeni Mehmet Gazi Aslan ve rehber öğretmen Recep Salan moderatörlüğünde söyleşi şeklinde ilerleyen çalışma soru-cevap oturumuyla tamamlandı.

Eyl

8.Sınıf öğrencimiz Abdullah Furkan Gül Görme Engelliler Satranç Türkiye Şampiyonasında İkinci olmuştur.Kendisini ve ailesini bu başarıdan dolayı tebrik ederiz.

Eyl

Okulumuzda 4 yıldır görev yapan Okul Müdürümüz Faruk AKSU emekli olmuştur.Kendisine eğitim camiasına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür edip bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

Eyl

İlimizde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 11 ilde can kaybına ve büyük bir yıkıma sebep olmuştur.Vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.Milletimizin ve eğitim camiamızın başı sağ olsun.

Ock

Okulumuzda karne dağıtım töreni düzenlenmiştir.

Ock

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi Öğretmenimiz Ahmet BAL emekli olmuştur.Öğretmenimize okula hizmetlerinden dolayı okulumuz tarafından plaket verilmiştir.Kendisine okulumuza ve eğitime yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder. Emeklilik yaşamında başarılar dileriz.

Ock

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimizin düzenlediği Klavye Yarışmasında dereceye giren öğrenciler madalyalarını aldı.

Okulumuza Onikişubat Kaymakamı Serkan KEÇELİ, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu KAYA, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halit DEMİRTAŞ, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver GÖKŞEN ve Türkiye Görme Engelliler Derneği Başkanı Fatih KARADAYI'nın katılımlarıyla kitap teslim töreni gerçekleştirildi.

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda kutlandı.

ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Öğretmen ve velilerimizin katılımıyla okul veli toplantısı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla İlköğretim Haftası kutlandı.