Şbt

Kahramanmaraş Sütrçü İmam Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler.

Şbt

Okulumuzun yatılı öğrencileri dün akşam ilimizde konser vermek üzere gelen sanatçıyı kaldığı otelde ziyaret ettiler.

Engelli vatandaşlarımız hemen her yerde tam karşımızda duruyorlar. Ancak bir şekilde görmüyoruz onları, görmek istemiyoruz, gözlerimizi çeviriyoruz. Daha kötüsü onların sorunlarını görmezden geliyoruz. Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Bari bugün kaldırın başınızı ve şu 15 maddeye bakın!

Uluslararası Engelliler Günü (İngilizce:International Day of Disabled Persons) 1992 yılından bu yana 3 Aralık günü Birleşmiş Milletler tarafından uluslarararası bir gün olarak kabul edilmiştir.

Sevim Şirikci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.

3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü dolayısıyla Türk Kızılayı öğrencilerimizi ziyaret etti.

Öğrencilerimizin Doğum Gününü Kutladık.

Ertuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu öğrencilerinin gelişimi hakkında veliler ile görüşüldü.

Ertuğrulgazi Görme Engelli Ortaokulu öğretmenleri olarak Hakan Ahraz öğrencimizin ailesini ziyaret ettik.

Türkiye Jokey Kulübünün ilimize yaptığı ziyarete öğrencilerimizde katılarak binicilik dersi aldılar.

Sevim Şirikci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitim Alanı öğretmen ve öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıldönümü kutlandı.