Etiket Sonuçları: braille

Haz

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 8. sınıf okuyan öğrencilerimiz okulumuzdan mezun oldular.

May

Engelliler haftasında Türkcellin okulumuza yapmış olduğu teknoloji sınıfı hizmete açıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Nis

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun desteklediği bilim projeleri kapsamında okulumuzda 26 tane proje geliştirildi.

Mrt

Ertuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu ve Osmangazi Ortaokulu öğrencileri empati eğitimi yaptık.

Hobi bahçesi.

Şbt

Kemikleri, dişleri ve kaslarının gelişimi, yaşına ve ağırlığına göre ideal boy uzunluğuna sahip olabilmesi için;

Şbt

Bilindiği üzere oyun ve oyuncak çocukların hem beyin hem de fiziksel gelişimine büyük katkı sağlar.

Şbt

Kahramanmaraş Ertuğrulgazi Görme Engelliler İlk ve Ortaokulunda okulun fiziksel değişimine her geçen gün yenisi ekleniyor.

Onikişubat Kaymakamlığı´nın hazırladığı "SODSES´le Bir Mesleğim Var" projesi kapsamında okulumuzda Bilgisayar İşletmenliği kursu yapılıyor.

Okulumuz geçen yıldan beri başladığı değişim ve gelişim rüzgarını bu yılın başından beri de sürdürerek güzelleşmeye devam ediyor.

Uluslararası Engelliler Günü (İngilizce:International Day of Disabled Persons) 1992 yılından bu yana 3 Aralık günü Birleşmiş Milletler tarafından uluslarararası bir gün olarak kabul edilmiştir.

Ertuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu öğrencilerinin gelişimi hakkında veliler ile görüşüldü.

Türkiye Jokey Kulübünün ilimize yaptığı ziyarete öğrencilerimizde katılarak binicilik dersi aldılar.