Nurettin ÇETİN - Müdür Yardımcısı

1973 tarihinde Kahramanmaraş´ın Onikişubat İlçesinin Bulutoğlu Mahallesinde doğdu.İlkokulu Bulutoğlu İlkokulunda tamamladı.Ortaokulu Gazi Ortaokulunda tamamladı.Lise öğrenimini ise Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladıktan sonra Antakya Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun oldu.Daha sonra Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Yüksek öğrenimini tamamladı.Yüksek Lisansını ise KSÜ Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde tamamladı.

Göreve ilk olarak Kahramanmaraş´ın Afşin ilçesinde başladı.2008 yılından itibaren Kahramanmaraş´ta görev yapmakta olup 04.07.2019 tarihinden itibaren Ertuğrul Gazi Görme Engelliler Okulunda göreve başlamıştır.Evli ve üç çocuk babasıdır.