Nis

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun desteklediği bilim projeleri kapsamında okulumuzda 26 tane proje geliştirildi.

Mrt

AFAD afet ve deprem eğitimi verdi.

Mrt

Ertuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu ve Osmangazi Ortaokulu öğrencileri empati eğitimi yaptık.

Nis

Hobi bahçesi.

Şbt

Kemikleri, dişleri ve kaslarının gelişimi, yaşına ve ağırlığına göre ideal boy uzunluğuna sahip olabilmesi için;

Şbt

Bilindiği üzere oyun ve oyuncak çocukların hem beyin hem de fiziksel gelişimine büyük katkı sağlar.

Şbt

ERÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Öner: "Retina tabakasına kök hücresi nakli yapacağız, bu teknikle hasta hücreler onarılacak" - "Yaptığımız tedaviyle hastaların görmesinin yaklaşık yüzde 20 civarında artmasını bekliyoruz"

Şbt

Kahramanmaraş Ertuğrulgazi Görme Engelliler İlk ve Ortaokulunda okulun fiziksel değişimine her geçen gün yenisi ekleniyor.

Değerler Eğitimi projesi kapsamında gerçekleştirilen Aralık ayı değeri "Misafirperverlik" etkinlikleri gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş valisi Mustafa Hakan GÜVENÇER Ertuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokul ve İLkokulunu ziyaret etti.

Onikişubat Kaymakamlığı´nın hazırladığı "SODSES´le Bir Mesleğim Var" projesi kapsamında okulumuzda Bilgisayar İşletmenliği kursu yapılıyor.

Okulumuz geçen yıldan beri başladığı değişim ve gelişim rüzgarını bu yılın başından beri de sürdürerek güzelleşmeye devam ediyor.

Ertuğrulgazi Görme Engelliler İlkokulu öğrencileri Engelliler Haftası sebebiyle farkındalık oluşturabilmek için mehteran takımı oluşturdular.

Okulumuz öğrencileri hazırladıklar etkinliklerle öğretmenler gününü kutladılar.

Okulların, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz “Beyaz Bayrak ve Sertifika ile ödüllendirildi.