T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Ertuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu

Türkiye Jokey Kulübünden Öğrencilerimize Binicilik Dersi Verildi

Türkiye Jokey Kulübünün ilimize yaptığı ziyarete öğrencilerimizde katılarak binicilik dersi aldılar.

Türkiye Jokey Kulübünün ilimizin Atatürk Parkı´nda yaptığı gezide Ertuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu öğrencileri de katılarak binicilik dersi aldılar.

Okul bahçemizden Kahramanmaraş Belediyesi otobüsleri ile alınıp Atatürk Parkı´na götürülen öğrencilerimizi orada Türkiye Jokey Kulübü üyeleri karşıladılar. Öncelikle atlar hakkında bilgilendirilen  öğrencilerimiz başlarda atlara binmek konusunda çekinseler de daha sonra binicilikten çok hoşlandılar.

 

Bütün öğrencilerimiz ayrı ayrı Pony ve Mİdilli cinsi atlara bindirilerek gezdirildi. Bütün öğrencilerimiz bu etkinliği çok sevdiler. Bilim adamlarına göre atı ilk evcilleştiren topluluğun İskitler olduğunu, tahminen 5500 seneden beri insanlara hizmet ettiğini de öğrenen öğrencilerimiz atların asil duruşunu çok beğendiler. Atların cinslerinden, kaç yıl yaşadıklarına kadar bir çok soru soran öğrencilerimize Jokey Kulübü üyeleri bilgiler verdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkürler ediyoruz.

Atatürk Parkının yeşilliği içinde temiz bir yürüyüş de yapan öğrencilerimiz daha sonra aynı şekilde okula döndüler. 

 Ertuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik DersiErtuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik Dersi

Ertuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerine Türkiye Jokey Kulübünden Binicilik Dersi

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.11.2014 - Güncelleme: 20.11.2015 11:47 - Görüntülenme: 1066
  Beğen | 0  kişi beğendi