Sevim Şirikci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Okulumuzu Ziyaret Ettiler

3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü dolayısıyla ilimizde eğitim veren Sevim Şirikci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Görme engelli öğrencilerimizle lise öğrencileri sohbet edip kaynaştılar. Lise öğrencileri ders ortamlarını görmek için derslikleri ziyaret etti ve okuldan ayrıldılar. Hepsine okullarında başarılar ve engelsizsiz bir hayat diliyoruz.

Yayın: 03.12.2014 - Güncelleme: 20.11.2015 11:44 - Görüntülenme: 1716