T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Ertuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu

Okulumuzda Bir Psikologun Yaşamında Kesitler Konulu Söyleşi Düzenlendi

İçimizden biri projesi kapsamında okulumuzda Bir Psikologun Yaşamında Kesitler Konulu Söyleşi düzenlendi. Program konuğumuz Psikolog Sayın Ayça Balcı Güngör’dü.

Okulumuzca yürütülen İçimizden Biri projesi kapsamında 6 Aralık 2023 Çarşamba günü öğrencilerimize ve velilerimize yönelik çevrim içi söyleşi düzenlendi.

 Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Sayın Mehmet Gazi ASLAN'ın katkıları ve girişimleriyle düzenlenen seminerde, kendisi de görme engelli olan Psikolog Sayın Ayça Balcı Güngör bir psikoloğun çalışma alanlarını anlattı. Sayın Ayça Balcı Güngör psikologların  çalışma şartlarına da değindi.

Öğrenci ve velilerden gelen soruları yanıtlayan Sayın Ayça Balcı Güngör sorun çözme yollarına değinirken sınav kaygısı ile baş etme konusuna vurgu yaptı. Sınavın önemli olduğunu ancak çocuklarımızn daha önemli olduğunu ifade etti. Süreci birlikte yürütmenin önemine temas eden Sayın Ayça Balcı Güngör karşılklı konuşarak çözüme ulaşmanın daha mümkün olacağunu söyledi.

Büyüyünce Psikolog olmak isteyen öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Sayın Ayça Balcı Güngör mesleğini sevmenin önemine değindi. Ayrıca geçmişten bugüne yaşamı ve mesleği ile ilişkili gelen soruları içtenlikle yanıtladı.

Program sonunda okul müdürümüz Sayın Sinan Coşkun davetimizi kabul ettiği için Sayın Ayça Balcı Güngör hanım efendiye, katılımlarından dolayı öğrenci ve velilerimize, sürecin organize ettiği için okulumuz fen bilimleri öğretmeni Sayın Mehmet Gazi Aslan’a teşekkür etti.

 

Program moderatörü okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Sayın Mehmet Gazi Aslan desteklerinden dolayı okul müdürümüz Sayın Sinan Coşkun’a, katılımlarından dolayı öğrencilerimize ve velilerimize, davetimizi kabul ettiği için Sayın Ayça Balcı güngör’e teşekkür etti.

12-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 22:25 - Görüntülenme: 117
  Beğen | 4  kişi beğendi