KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Ertuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu

Okulumuzda Akademik Başarıya Giden Yol Konulu Seminer Düzenlendi

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ve okulumuzca yürütülmekte olan İçimizden Biri projesi kapsamında 20 Kasım 2023 Pazartesi günü öğrencilerimize yönelik seminer düzenlendi.

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Sayın Mehmet Gazi ASLAN'ın katkıları ve girişimleriyle düzenlenen seminerde mezunlarımızdan Türkçe öğretmeni Sayın Fatma Azra Çobanoğlu bugünkü konuğumuzdu. Öğrencilerimizle bir araya gelen konuğumuz, kendi hayatından örnekler göstererek öğrencilere bir birey olma yolunda yapmaları gerekenleri anlattı. Lisede karşılaştığı güçlükler ve bumlarla baş etme yöntemlerine değindi. Onlara ilk hedeflerinin kendilerini gerçekleştirmek olduğunu söyledi ve bu uğurda atmaları gereken adımları kısaca sıraladı.

Sunumun sonunda Okul Müdürümüz Sayın Sinan COŞKUN, Türkçe öğretmeni Sayın Fatma Azra Çobanoğlu ile Fen Bilimleri öğretmenimiz Sayın Mehmet Gazi ASLAN'a teşekkürlerini sundu.

Seminer, öğrencilerimizden gelen soruların yanıtlanmasıyla sona erdi.

28-11-202328-11-2023

Yayın: 28.11.2023 - Güncelleme: 28.11.2023 00:06 - Görüntülenme: 127