T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Ertuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu

Doğum Gününde Topluma Hizmet Uygulamaları

Kahramanmaraş Sütrçü İmam Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler.

Şubat ayında doğan, Ertuğrulgazi Görme Engelliler ilkokulu ve Ortaokulundaki öğrencilerimizin doğum günlerini kutladık. Her ay olduğu gibi Şubat ayında da, o ay doğan bütün öğrencilerin doğum günlerini toplu olarak kutladık. Öğrencilerimiz için pasta hazırladık, şarkılarla halaylar, oyunlar oynadık. Öğrencilerimiz bu etkinliği artık benimseyip, her ayın doğum günü kutlamasını beklediklerini söylüyorlar.

 

Şubat ayının kutlamasında, diğer aylardan farklı olarak Kahramanmaraş Sütrçü İmam Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğretim görevlilerinden Doç. Dr. Petek PİNER BENLİ başkanlığında bölüm öğrencileri, topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler. Üniversiteli öğrenciler, görme engelli çocuklarımızla birebir ilgilenip onlarla sohbet ettiler. Görme engelli öğrencilerimizle dans edip, halay çektiler. Doğum günü kutlaması ile birleşen bu ziyaret öğrencilermiz için çok yüksek bir moral oldu. Üniversiteli ablalarını, ağabeylerini çok seven öğrencilerimiz, onların haftaya tekrar geleceklerini öğrenince çok sevindiler. 

 

Kutlamamızın sonunda ise okul ve pansiyondaki başarılarından ve davranışlarından dolayı her hafta verilen teşekkür belgelerini hakeden öğrencilermiz belgelerini aldılar. Dçnemin ortasından bu yana rehberlik öğretmenimiz Recep Salan öncülüğünde yapılan bu uygulamanın öğrencilere çok olumlu katkıda bulunduğunu gözlemledik. Bu haftaki belgelerinde de öğrencilerimizin davranışlarının olumlu yönde değiştiğini görmek bizi çok mutlu etti. 

Topluma hizmet uygulamarı ve doğu günüTopluma hizet uygulamalarıTopluma hizet uygulamalarıTopluma hizmet uygulamarı ve doğu günüTopluma hizmet uygulamarı ve doğu günüTopluma hizmet uygulamarı ve doğu günüTopluma hizmet uygulamarı ve doğu günüTopluma hizmet uygulamarı ve doğu günüTopluma hizet uygulamaları
Topluma hizmet uygulamarı ve doğu günü
Topluma hizmet uygulamarı ve doğu günüTopluma hizmet uygulamarı ve doğu günüTopluma hizmet uygulamarı ve doğu günü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.02.2015 - Güncelleme: 28.04.2017 11:19 - Görüntülenme: 2686
  Beğen | 0  kişi beğendi