Etiket Sonuçları: ilkokulu

Şbt

ERÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Öner: "Retina tabakasına kök hücresi nakli yapacağız, bu teknikle hasta hücreler onarılacak" - "Yaptığımız tedaviyle hastaların görmesinin yaklaşık yüzde 20 civarında artmasını bekliyoruz"

Değerler Eğitimi projesi kapsamında gerçekleştirilen Aralık ayı değeri "Misafirperverlik" etkinlikleri gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Okulumuz geçen yıldan beri başladığı değişim ve gelişim rüzgarını bu yılın başından beri de sürdürerek güzelleşmeye devam ediyor.

Ertuğrulgazi Görme Engelliler İlkokulu öğrencileri Engelliler Haftası sebebiyle farkındalık oluşturabilmek için mehteran takımı oluşturdular.

Okulumuz öğrencileri hazırladıklar etkinliklerle öğretmenler gününü kutladılar.

Okulların, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz “Beyaz Bayrak ve Sertifika ile ödüllendirildi.

Şbt

Kahramanmaraş Sütrçü İmam Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler.

Şbt

Okulumuzun yatılı öğrencileri dün akşam ilimizde konser vermek üzere gelen sanatçıyı kaldığı otelde ziyaret ettiler.

Engelli vatandaşlarımız hemen her yerde tam karşımızda duruyorlar. Ancak bir şekilde görmüyoruz onları, görmek istemiyoruz, gözlerimizi çeviriyoruz. Daha kötüsü onların sorunlarını görmezden geliyoruz. Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Bari bugün kaldırın başınızı ve şu 15 maddeye bakın!

Buyurun birlikte gezelim, görelim...

Bugün "Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı"nı tanıtacağım sizlere.

Uluslararası Engelliler Günü (İngilizce:International Day of Disabled Persons) 1992 yılından bu yana 3 Aralık günü Birleşmiş Milletler tarafından uluslarararası bir gün olarak kabul edilmiştir.

3 Aralık tarihi, engellilerin hakları, kazanımları ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi açısından önemli bir gün. Dünya Bankası tarafından birkaç yıl önce açıklanan Dünya Engellilik Raporu´na göre, dünya nüfusunun yüzde 15´i bir gür engellilik ile yaşıyor.

Sevim Şirikci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.

3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü dolayısıyla Türk Kızılayı öğrencilerimizi ziyaret etti.

Öğrencilerimizin Doğum Gününü Kutladık.

Ertuğrulgazi Görme Engelliler Ortaokulu öğrencilerinin gelişimi hakkında veliler ile görüşüldü.

Ertuğrulgazi Görme Engelli Ortaokulu öğretmenleri olarak Hakan Ahraz öğrencimizin ailesini ziyaret ettik.

Türkiye Jokey Kulübünün ilimize yaptığı ziyarete öğrencilerimizde katılarak binicilik dersi aldılar.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıldönümü kutlandı.