Engelliler Gününde Farkındalık Yaratmak İçin Belediyemiz Yanımzdaydı

Engelliler Gününde Belediyemiz çocuklarımızın yanındaydı.

Uluslararası Engelliler Günü (İngilizce:International Day of Disabled Persons) 1992 yılından bu yana 3 Aralık günü Birleşmiş Milletler tarafından uluslarararası bir gün olarak kabul edilmiştir. Bu günde dünya çapında organizasyonlar düzenlenmektedir. Bu aktiviteler genellikle ücretsiz olup, gönüllülüğe dayanmaktadır. Hükümet desteği ve sivil toplum organizasyonlarıyla birlikte bu günün kutlanması çeşitlilik göstermektedir. Her yıl bu gün için değişik bir tema edinilmektedir.

Bu yıl da Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi Engelliler Şubesi olarak çocuklarımızın yanında oldular. Her çocuğumuza çam sakızı çoban armağanı verdiler. Palyaçolar ve Nasrettin Hoca tiplemesiyle çocuklarımızı eğlendirdikten sonra okulumuzdan ayrıldılar. hepsine ayrı ayrı teşekkürler eder, engelsiz hayatlar dileriz.

Yayın: 04.12.2016 - Güncelleme: 16.12.2016 10:46 - Görüntülenme: 476